maanantai 9. huhtikuuta 2018

Herra antakoon meille voimaa odottaa. Silmänräpäys ja me muutumme.

Herra rohkaiskoon ja auttakoon heitä, joita vainotaan ja jotka kärsivät vaivasta jos toisestakin. Herra Sinun käsiisi me jätämme kaikki, joita kiusataan, vainotaan, hyljeksitään. Ole Herra armollinen luoduillesi. Sinä tiedät jokaisen tuskan, jokaisen kivun niin henkisen kuin fyysisenkin.

Sinä kannoit ristille kaikki synnit, sairaudet, kivut, ahdistukset. Kaiken mikä erottaa meidät Isästä. Sinun kärsimyksesi, kuolemasi ja ylösnousemuksesi avasi tien, oven, jota kukaan muu ei voi avata eikä sulkea. Me emme pääse pahaa karkuun tässä maailmassa, mutta anna lohdutuksesi kaikille, jotka tavalla tai toisella kärsivät. Vain hetki ja olemme ikuisesti luonasi, missä ei ole mitään pahaa, ei mitään muistoakaan pahasta.

Anna voimaa niille, joita uskonsa vuoksi vainotaan ja kidutetaan. Anna voimaa ja kestävyyttä sairaille, vielä tulee päivä, jolloin kärsimystä ei enää ole. Herra auta meitä hoitamaan antamasi leiviskät tahtomallasi tavalla. Auta meitä joka ikinen päivä kieltämään itsemme ja suostumaan Sinun tahtoosi. Henki on altis mutta liha on heikko. Herra ilman apuasi, ilman Pyhää Henkeäsi, emme jaksa.

Jeesus Kristus, Herramme ja Vapahtajamme. Me ylistämme Sinua päivin ja öin. Ikävöimme päästä Sinun käsivarsillesi. Riudumme ikävässä, kuin Ylkäänsä odottava Morsian. Tule Pyhä Henki ja polta meistä kaikki synti, pese meidät Kristuksen kalliilla verellä lunta valkeammaksi. Auta meitä pitämään lamppumme viritettyinä ja palavina, täynnä Pyhää Öljyä, jotta ne loistavat kirkkaana, kun kuulemme huudon YLKÄ TULEE!

Ylistetty olet Sinä meidän Herramme, Vapahtajamme, Lunastajamme, Pelastajamme ja Parantajamme. Jeesus Kristus, Messias, Juudan Leijona, Uhrikaritsa. Sinua me ylistämme, Sinua me palvomme, Sinun edessäsi me polvistumme!

Siunatkoon Herramme teitä ja kaikkia rakkaitanne. Kiitos Herralle teistä jokaisesta.

-sisar



2 kommenttia: